Új termékek

Mizo Kaukázusi kefir 950 g és Mizo laktózmentes túró 450g

Mizo kaukázusi kefir 950 g
A kefir a Kaukázus északi részéről származó tejalapú ital. Olyan élőflórás savanyú tejtermék, amely a tej fermentációja (erjedése) során készül. A fermentációhoz használt mikróbatenyészet kefirgombákból áll, mely tejsavbaktériumok és élesztők meghatározott arányú keverékéből tevődik össze. Egy krémes, sűrűn folyó ital, mely kellemesen savanykás ízű és illatú, fogyasztáskor enyhén szénsavasnak érződik a benne lévő szén-dioxid miatt.
Termékcsaládunkat bővítve, februártól elérhető kedvelt Mizo kaukázusi kefir már nagy, 950 g-os kiszerelésben is.
 
Mizo laktózmentes rögös túró 450 g
Huszonhét tagúra bővült a laktózmentes családunk. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen széles termékkínálattal rendelkezünk, így nem kell senkinek sem lemondani a kedvenc ételeiről. A Mizo túró rajongóknak kedvezve, megérkezett a laktózmentes rögös túró 450 g-os kiszerelésben!

 

Legfrisebb híreink

Három kategóriában is díjazottak lettünk

középiskolások számára